fbpx
Bestille time

Bestille time

KLIKK HER FOR Å BESTILLE TIME!

Om du allerede har fått en time, og ønsker å endre på den, kan du klikke her.

Husk at avbestilling må skje senest et døgn før du har time, ellers må timen betales i sin helhet (egenandel + refusjonsdel).
Du kan også kontakte oss på tlf 23 89 10 39 eller sende en e-post til post@oppsalklinikken.no. Kontaktopplysninger til hver enkelt terapeut finner du her.

Vi forsøker å unngå ventetid for nye pasienter. Henvender du deg til Oppsalklinikken, skal du komme raskt til for behandling. Dersom du har helseforsikring, kan du også få behandling hos oss, da vi har avtale med flere av de største forsikringsselskapene. Vi har egne timer satt av for forsikringspasienter, slik at du kommer raskt inn til vurdering og behandling.

Oppsalklinikkens manuellterapeuter kan sykemelde pasienter i opptil 12 uker. De kan også henvise til spesialisthelsetjenesten, samt til undersøkelser som MR, CT, røntgen, blodprøver, osv. Du trenger ikke henvisning fra lege for å bestille time hos en manuellterapeut.

Flere av terapeutene på Oppsalklinikken har driftsavtale. Vi undersøker og behandler pasienter både med og uten refusjonsrett. Om du har refusjonsrett, må du ha henvisning fra lege, manuellterapeut eller kiropraktor. Se her for mer informasjon om dette.

Oppsalklinikken er tilknyttet Norsk Helsenett. Det vil si at vi blant annet kan sende og motta henvisninger, epikriser og annen pasientinformasjon elektronisk via et sikkert kryptert nett.

© 2021 Oppsalklinikken AS, All Rights Reserved