fbpx
Gratis prøvetimer til nye kunder i Pilates og basis styrke (Renate)

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Gratis prøvetimer til nye kunder i Pilates og basis styrke (Renate)

01 @ 19:15 - 20:30

Vi har gleden av å tilby 3 gratis prøvetimer i Pilates og basis styrke.

Dette gir deg en mulighet til å få prøve ut treningen over 3 ganger eller bare droppe inn for en time, helt ettersom du kjenner om dette kan være noe som kan passe ditt fysiske nivå akkurat nå. 

Kurset har som hensikt å skape en innsikt og bevisstgjøring av kroppen og forebygge skader. Kom og lær mer om hvordan kropp og hode på en god måte kan jobbe sammen, redusere stress nivået og styrke kroppen både fysisk og psykisk. Du vil få muligheten til å stille spørsmål underveis, og jeg vil komme til å gi personlig veiledning under timen samt justere øvelsene ved skader eller hensyn som må tas. Timen er for alle! Du vil oppfordres til å utføre øvelser etter din kapasitet og utfordre deg selv til å bruke muskler, balanse og stabilitet på en rolig og spennende måte. Finn fokus og la kropp og sinn finne en unik mulighet til samspill og kontakt. Velkommen!!

Det er begrenset med plasser så ønsker du kun å teste denne gratistimen må du melde deg på via renate@ptpilates.no. Ønsker du å sikre din plass på kursene som går over 10 uker se mer her.

Detaljer

Dato:
01
Tid
19:15 - 20:30
Kategorier for Arrangement:
,
Arrangement Tags:
, , , , , ,