fbpx
Pilates kurs – «litt øvet»

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Pilates kurs – «litt øvet»

13 @ 19:15 - 20:15

Kurset har som hensikt å skape en innsikt og bevisstgjøring av kroppens bevegelsesmuligheter og styrke kroppen på en god og skånsom måte ved å tilrettelegge basis styrkeøvelser og øvelser i Pilates teknikken. Sammen vil vi rette oppmerksomheten på hva du kan utføre av øvelser framfor begrensinger. Pusten vil være sentral.

Bli mer bevisst på hvordan kropp og hode på en god måte kan jobbe sammen, redusere stress nivået og styrke kroppen både fysisk og psykisk. Spørsmål kan stilles underveis, og jeg vil gi personlig veiledning under timen samt justere øvelsene ved skader eller hensyn som må tas. Timen er for alle, men deltagelse her avklares i samråd med instruktøren. På timen utfordres deltakerne til raskere bevegelser og mer balanse stående i ulike posisjoner, noe som er en utvidelse i forhold til nybegynner kursene. Diverse utstyr vil også benyttes. Pilatesteknikken vil ligge sentralt i utførelsen av øvelsene.

Du vil oppfordres til å utføre øvelser etter din kapasitet og utfordre deg selv til å bruke muskler, balanse og stabilitet på en rolig og spennende måte. Finn fokus og la kropp og sinn finne en unik mulighet til samspill og kontakt. Velkommen!!

For påmelding kontakt renate@ptpilates.no eller ring 93222076.

Pris: 1980,-

 

Instruktørens bakgrunn:

Renate K Rue er utdannet danser ved Den Norske Operas Ballettskole, Royal Ballet School og London Studio Centre. Hun har jobbet flere år som moderne danser for kompanier i Norge og England. I 2001 tok hun fordypning i Pilates teknikken og sertifiserte seg gjennom Pilates Foundation UK og Stott Pilates Canada. Renate har vært aktiv innen dans og idrett hele livet og har en dyp forståelse og respekt for menneskers unike evne til bevegelse. Hun har 19 års erfaring i bransjen som kursholder, master instruktør og personlig trener både i Norge og utlandet. Hun har ett brennende engasjement for faget og inspirer folk til selvinnsikt og interesse for å holde kroppen i bevegelse og aktivitet. Hun motiverer til og utforske bevegelsesglede og vektlegger forståelsen og skaper trygghet rettet mot bevegelsesmuligheter den enkelte innehar.

I 2003 var hun med på å starte Pilates Room i Oslo og fungerte som studio leder frem til 2009 før hun startet sitt eget firma PT Pilates i 2010 med fokus på helsefremmede tiltak, helhetlig tenkning om trening av kropp og sinn, funksjonell styrketrening, vanngymnastikk, pusteteknikk og stress håndtering rettet mot bedrifter og treningssentre. Renate er videre utdannet Frisklivs Coach og velvære massør ved Axelsons Body Work School. Personlig trener, Aktiv mot kreft Instruktør, og Fysisk Aktivitet og Helserådgiver gjennom Norges Idretts Høyskole.

Hun holder i dag kurs og foredrag på div treningssentre, bedrifter, danse/musikal skoler, og tilbyr personlig trening for individer med ulike livsstils plager

Detaljer

Dato:
13
Tid
19:15 - 20:15
Kategorier for Arrangement:
,

Arrangør

Oppsalklinikken AS
E-post:
post@oppsalklinikken.no

Sted

Oppsalklinikken
John G. Mattesons vei 4
Oslo, 0687 Norway
+ Google-kart