fbpx
Pilates nybegynner, basis styrke, stående og sittende på stol

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Pilates nybegynner, basis styrke, stående og sittende på stol

47 @ 10:00 - 11:00

Nybegynner Kurs på Oppsalklinikken.

Tirsdager klokken 10:00

Oppstart i uke 43 tirsdager 23 oktober. Kursvarighet: 9 ganger

Gratis prøvetime til nye kunder i Pilates den første tirsdagen i kurset.

Kurset passer til deg som har ønsker en time hvor styrkeøvelser gjøres stående og sittende på en stol. Øvelsene vi rette seg mot å stryke ben og armer, samt rette fokus på større bevegelses utslag i ledd. Øvelser for mage/rygg fra stol vil også bli introdusert. Målet er å finne en god flyt og samtidig skape en innsikt og bevisstgjøring av kroppens bevegelsesmuligheter og styrke kroppen på en god og skånsom måte. Øvelsene er hentet ut fra Pilates teknikken og vil tilrettelegges. Man vil kunne gjøre alternative øvelser ved behov. Sammen vil vi rette oppmerksomheten på hva du kan utføre av øvelser framfor begrensinger. Pusten vil være sentral. Du vil oppfordres til å utføre øvelser etter din kapasitet og utfordre deg selv til å bruke muskler, balanse og stabilitet på en rolig og spennende måte..

Timen er for alle, men forbeholdt nybegynnere og de i en opptreningsfase.

Velkommen!!

For påmelding kontakt renate@ptpilates.no eller ring 93222076.

 

Kurs 6: tirsdager 23/10- 18/12. 2018

Tid: Pilates nybegynner, stående og sittende på stol. klokken 10:00

Pris: 1980,-

 

Instruktørens bakgrunn:

Renate K Rue er utdannet danser ved Den Norske Operas Ballettskole, Royal Ballet School og London Studio Centre. Hun har jobbet flere år som moderne danser for kompanier i Norge og England. I 2001 tok hun fordypning i Pilates teknikken og sertifiserte seg gjennom Pilates Foundation UK og Stott Pilates Canada. Renate har vært aktiv innen dans og idrett hele livet og har en dyp forståelse og respekt for menneskers unike evne til bevegelse. Hun har 19 års erfaring i bransjen som kursholder, master instruktør og personlig trener både i Norge og utlandet. Hun har ett brennende engasjement for faget og inspirer folk til selvinnsikt og interesse for å holde kroppen i bevegelse og aktivitet. Hun motiverer til og utforske bevegelsesglede og vektlegger forståelsen og skaper trygghet rettet mot bevegelsesmuligheter den enkelte innehar.

I 2003 var hun med på å starte Pilates Room i Oslo og fungerte som studio leder frem til 2009 før hun startet sitt eget firma PT Pilates i 2010 med fokus på helsefremmede tiltak, helhetlig tenkning om trening av kropp og sinn, funksjonell styrketrening, vanngymnastikk, pusteteknikk og stress håndtering rettet mot bedrifter og treningssentre. Renate er videre utdannet Frisklivs Coach og velvære massør ved Axelsons Body Work School. Personlig trener, Aktiv mot kreft Instruktør, og Fysisk Aktivitet og Helserådgiver gjennom Norges Idretts Høyskole.

Hun holder i dag kurs og foredrag på div treningssentre, bedrifter, danse/musikal skoler, og tilbyr personlig trening for individer med ulike livsstils plager

Detaljer

Dato:
47
Tid
10:00 - 11:00
Kategorier for Arrangement:
,

Arrangør

Oppsalklinikken AS
E-post:
post@oppsalklinikken.no

Sted

Oppsalklinikken
John G. Mattesons vei 4
Oslo, 0687 Norway
+ Google-kart