fbpx
Pilates og basis styrketrening for «mor sammen med lille meg»

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Pilates og basis styrketrening for «mor sammen med lille meg»

47 @ 10:00 - 11:00

Dette er spesialtimer for deg som nettopp har født og ønsker å komme i gang igjen med trening skånsomt. Fokuset vil være på å finne tilstedeværelse og styrke musklene i mammakroppen etter de naturlige påkjenningene kroppen har kjent på gjennom svangerskap og fødsel. Kurset fokuserer på grundig holdningstrening for kroppen, styrke opp bekkenbunn, samt muskelkontroll i blant annet i hofter, mage, rygg og skuldre.

Barnet ditt kan være fra 6 uker til 8 mnd.
Dere ligger på hver deres matte, og babyene vil også være med på noen av øvelsene. De vil etter hvert være opptatt av alle inntrykkene, og utforske sine små bevegelser sammen med mor på timen. Du vil lære deg øvelser du kan ta med deg inn i din nye hverdag og gjøre disse enten med og uten den lille.

I kurset vil vi bruke øvelser hentet ut fra Pilates teknikken og øvelser spesielt rettet mot den fasen du som mor er i akkurat nå. Du står fritt til å stille spørsmål, amme eller gå litt fra og til om barnet ditt sover utenfor studioet.

Pilates/yogainstruktør og fysisk aktivitet og helserådgiver Renate Rue vil være ansvarlig for timene. Hun har 15 års erfaring innen gruppetrening, rehabiliterende og forebyggende trening, bevegelsestrening og veiledning av mor og barn trening. Hun er utdannet Aktiv mot kreft instruktør, Personlig trener og gruppeinstruktør ved Norges Idrettshøyskole. Renate kommer til å samarbeide med Manuellterapeut/idrettsfysioterapeut Monica Nordløkken om kurset. Skulle det være behov for mer individuell tilpasset trening vil dette kunne avtales underveis.

Ta vare på den fantastiske fasen i livet ditt og gi deg selv – sammen med den lille – kvalitetstid hvor du samtidig kan få påfyll av kunnskap og energi til å styrke kroppen opp igjen. Du vil møte andre i samme situasjon som deg, og dermed også pleid både psykisk og fysisk helse!

Kontakt for påmelding: renate@ptpilates.no eller ring 93222076.

Kurset settes i gang ved 5 påmeldte eller fler. Maks 8 på gruppen.

Trill rett inn i heisen og ned til våre trivelige lokaler. Velkommen til både deg og dem lille.

Barne ditt kan være fra 6 uker til 8 måneder. 

Kurset starter onsdag 10. oktober klokka 10:00 -11:00

Varighet i 8 uker frem til 28. november. 
pris: 1760,-

Detaljer

Dato:
47
Tid
10:00 - 11:00
Kategorier for Arrangement:
,

Arrangør

Oppsalklinikken AS
E-post:
post@oppsalklinikken.no

Sted

Oppsalklinikken
John G. Mattesons vei 4
Oslo, 0687 Norway
+ Google-kart