Renate Rue

Renate Rue

Gruppeinstruktør, Pilates/yoga/sirkeltrening, PT og Fysisk aktivitet og Helse Rådgiver NIH.

Bestill time

Renate Rue

Gruppeinstruktør, Pilates/yoga/sirkeltrening, PT og Fysisk aktivitet og Helse Rådgiver NIH.

Renate K Rue er utdannet danser ved Den Norske Operas Ballettskole, Royal Ballet School og London Studio Centre. Hun har jobbet flere år som moderne danser for kompanier i Norge og England. I 2001 tok hun fordypning i Pilates teknikken og sertifiserte seg gjennom Pilates Foundation UK og Stott Pilates Canada. Renate har vært aktiv innen dans og idrett hele livet og har en dyp forståelse og respekt for menneskers unike evne til bevegelse. Hun har 19 års erfaring i bransjen som kursholder, master instruktør og personlig trener både i Norge og utlandet. Hun har ett brennende engasjement for faget og inspirer folk til selvinnsikt og interesse for å holde kroppen i bevegelse og aktivitet. Hun motiverer til og utforske bevegelsesglede og vektlegger forståelsen og skaper trygghet rettet mot bevegelsesmuligheter den enkelte innehar.

I 2003 var hun med på å starte Pilates Room i Oslo og fungerte som studio leder frem til 2009 før hun startet sitt eget firma PT Pilates i 2010 med fokus på helsefremmede tiltak, helhetlig tenkning om trening av kropp og sinn, funksjonell styrketrening, vanngymnastikk, pusteteknikk og stress håndtering rettet mot bedrifter og treningssentre. Renate er videre utdannet Frisklivs Coach og velvære massør ved Axelsons Body Work School. Personlig trener, Aktiv mot kreft Instruktør, og Fysisk Aktivitet og Helserådgiver gjennom Norges Idretts Høyskole.

Hun holder i dag kurs og foredrag på div treningssentre, bedrifter, danse/musikal skoler, og tilbyr personlig trening for individer med ulike livsstils plager.

Gruppeinstruktør, Pilates/yoga/sirkeltrening. PT og Fysisk aktivitet og Helse Rådgiver
NIH.

×

Bestill en time og vi kontakter deg.