fbpx
Pilates og basis styrke med Renate

Pilates og basis styrke med Renate

Kurs i Pilates på Oppsalklinikken

Viderekommende kurs og nybegynner kurs i Pilates fortsetter videre frem mot jul. Ny kursrunde har oppstart mandag 22 oktober og onsdag 24 oktober og varer i 9 uker frem til 19 desember.

Kursene vil skape en innsikt og bevisstgjøring av kroppens evne til å bevege seg i ulike retninger, kjenne etter, øke kroppsbevisstheten på når du kan spenne og når du kan avspenne kroppen. Gjennom øvelsene kjenner vi på hvordan bevegelse krever kraft og på hvordan den andre ganger bare flyter. Vi kommer til å fokusere på spenningsregulering i øvelsene, balanse og styrke, samt skape stabilitet rundt leddene.

I øvelsene vil vi innimellom benytte utstyr i form av vektballer, foam rullere og massasjeballer for utfordring og variasjon til øvelsene. Lær mer om hvordan kropp og hode på en god måte kan jobbe sammen, redusere stressnivået og styrke kroppen både fysisk og psykisk.

Spørsmål kan stilles underveis og jeg gir personlig veiledning under timen samt justerer øvelsene ved skader eller behov. Timen er for alle!

På Viderekommende og Litt Øvet timer må du ha forhørt deg med instruktøren først om kunne delta. Du vil oppfordres til å utføre øvelser etter din kapasitet og utfordre seg selv til å bruke muskler, balanse og stabilitet på en rolig, spennende og kreativ måte. Frem mot jul vil timene avrundes med ulike avspenningssekvenser.

 Finn fokus og la kropp og sinn finne en unik mulighet til samspill og kontakt. Velkommen!

Send din påmelding til renate@ptpilates.no

 

Oversikt over kurs i Pilates:

 

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag
17:00 Kurs 5

Nybegynner

Oppstart 22.10

Påmelding her.

 

10:00. Kurs 6

Nybegynner, stående, sittende på stol

Oppstart 23.10

Påmelding her.

Mer info

10:00. Kurs 7

«Mor og lille meg»

Oppstart 24.10.

Påmelding her.

Mer info

 
18:00. Kurs 1

Viderekommende 1

Oppstart 22.10

Påmelding her.

(kurs 4 KOMBI

  18:00. Kurs 2

Viderekommende 2

Oppstart 24.10

Påmelding her.

(kurs 4 KOMBI)

 
    19:15. Kurs 3

«Litt øvet»

Oppstart 24.10

Påmelding her.

Mer info

 
 
Påmelding:
Send epost til Renate Rue på renate@ptpilates.no
Kursavgift:
En gang i uken: (Kurs 1, 2 og 3)           1980,-
To ganger i uken (kurs 4, kombi)        3420,-

Det er maks 12 deltagere på hver time.

Bindene påmelding.

Nye kunder må ha en time med instruktøren for timen for å kunne velge seg inn på viderekommende kurs.

Pilates er en treningsform som består av øvelser for økt stabiliseringsstyrke, økt bevegelighet og økt bevissthet rundt plassering av ankler, knær, bekken ryggsøyle, nakke og skuldre. Gjennom regelmessig trening kan disse prinsippene videreføres til andre treningsaktiviteter som blant annet sykling, jogging, klatring og til hverdagens bevegelser. Treningen utføres stående og liggende på en matte på gulvet. Bruk gjerne godt bevegelig treningstøy og sokker. Jeg har matter til alle, og vi bruker noe utstyr underveis i kurset. Ta gjerne med ett håndklede du benytter på matten.

 

Bakgrunn

Renate K Rue er utdannet danser ved Den Norske Operas Ballettskole, Royal Ballet School og London Studio Centre. Hun har jobbet flere år som moderne danser for kompanier i Norge og England. I 2001 tok hun fordypning i Pilates teknikken og sertifiserte seg gjennom Pilates Foundation UK og Stott Pilates Canada. Renate har vært aktiv innen dans og idrett hele livet og har en dyp forståelse og respekt for menneskers unike evne til bevegelse. Hun har 19 års erfaring i bransjen som kursholder, master instruktør og personlig trener både i Norge og utlandet. Hun har ett brennende engasjement for faget og inspirer folk til selvinnsikt og interesse for å holde kroppen i bevegelse og aktivitet. Hun motiverer til og utforske bevegelsesglede og vektlegger forståelsen og skaper trygghet rettet mot bevegelsesmuligheter den enkelte innehar.

I 2003 var hun med på å starte Pilates Room i Oslo og fungerte som studio leder frem til 2009 før hun startet sitt eget firma PT Pilates i 2010 med fokus på helsefremmede tiltak, helhetlig tenkning om trening av kropp og sinn, funksjonell styrketrening, vanngymnastikk, pusteteknikk og stress håndtering rettet mot bedrifter og treningssentre. Renate er videre utdannet Frisklivs Coach og velvære massør ved Axelsons Body Work School. Personlig trener, Aktiv mot kreft Instruktør, og Fysisk Aktivitet og Helserådgiver gjennom Norges Idretts Høyskole.

Hun holder i dag kurs og foredrag på div treningssentre, bedrifter, danse/musikal skoler, og tilbyr personlig trening for individer med ulike livsstils plager

© 2021 Oppsalklinikken AS, All Rights Reserved