fbpx
Thai Chi på Oppsalklinikken

Thai Chi på Oppsalklinikken

Vi har gleden av å invitere deg til et Tai Chi kurs hvor du kan lære om den gamle kinesisk kunst og meditasjons formen. Tai Chi er også kalt «meditasjon i bevegelse» fordi man øver på en rekke stillinger med kontinuerlig bevegelse med fokus på pusting, balanse og kropps koordinasjon.

I dette kurset vil du lære de basiske ferdigheter i Thai Chi. Dette er en sekvens med 108 stillinger som lager bevegelser som er flytende og milde. Dette gjør at denne treningsformen passer alle alder, funksjonsnivå, styrkeferdigheter og kondisjon.

Tai Chi er en veldig skånsom kampsport som har blitt brukt i århundrer både som en form av selvforsvar og som en metode for helbredelse, eller rett og slett for å opprettholde god helse. I dette kurset vil vi passe på at du trene med riktig ryggstilling og kropps justering.

I alle øvelser legges stor vekt på kontroll av tyngdepunktet slik at det blir riktig fordel av muskelkraft på hele kroppen, alt dette i en rolig omgivelse hvor du du vil fokuserer kun på pusting og blir mer bevisst på tilstedeværelse.

Kurset starter 13.mars 2023 og det vil gå over 8 uker ( følgende dager: 13.03 / 20.03 / 27.03 / 03.04 / 24.04 / 08.05 / 15.05 / 22.05 ) med bindende påmelding.

Prisen på kurset er 1800,-.

Kursleder Andreas har trent forskjellige kampsport siden 1981. Han er sertifisert i Tai Chi Chuan, Baguazhang, Karate, Aikido.

Han har også vært aktiv med svømming, sykling, boksing og isbading.

Han er utdannet som Trener I, II ( NIF ), Barneidrettens verdigrunnlag, Ren Utøver, Biomekanikk, Paraidrett, Idrettens Inkluderingskurs, Trenerattest-2023.

Kurset er på Mandager kl. 18:30 til 19:30.

Ta kontakt med kursleder Andreas på aiacovone@yahoo.com send navn, alder og telefon. Kurset betales med Vipps 40474688, du kan også betale kontant.