fbpx
Tai Chi på Oppsalklinikken

Tai Chi på Oppsalklinikken

Vi har gleden av å invitere deg til et Tai Chi-kurs hvor du kan lære om denne gamle kinesisk kunst- og meditasjonsformen. Tai Chi er også kalt «meditasjon i bevegelse» fordi man øver på en rekke stillinger med kontinuerlig bevegelse med fokus på pusting, balanse og kroppskoordinasjon.

I dette kurset vil du lære de basiske ferdigheter i Tai Chi. Dette er en sekvens med 108 stillinger som lager bevegelser som er flytende og milde. Dette gjør at denne treningsformen passer alle uansett alder, funksjonsnivå, styrkeferdighet og kondisjon.

Tai Chi er en veldig skånsom kampsport som har blitt brukt i århundrer både som en form av selvforsvar og som en metode for helbredelse, eller rett og slett for å opprettholde god helse. I dette kurset vil vi passe på at du trene med god teknikk og holdning.

I alle øvelser legges stor vekt på kontroll av tyngdepunktet slik at det blir riktig fordeling av muskelkraft på hele kroppen. Timene foregår i en rolig omgivelse hvor du fokuserer på pusting og blir mer bevisst på din egen tilstedeværelse.

Kurset starter 28. September 2023 og det vil gå over 8 uker ( følgende dager: 28.09 / 05.10 / 12.10 / 19.10 / 26.10 / 02.11 / 09.11 / 16.11 )  med bindende påmelding.

Prisen på kurset er 1800,-.

Kursleder Andreas har trent forskjellige kampsporter siden 1981. Han er sertifisert i Tai Chi Chuan, Baguazhang, Karate, Aikido. Han har også vært aktiv med svømming, sykling, boksing og isbading.
Du kan se hans Youtube-kanal her: https://www.youtube.com/@BaguAndrea

Andreas er utdannet som Trener I, II ( NIF ), Barneidrettens verdigrunnlag, Ren Utøver, Biomekanikk, Paraidrett, Idrettens Inkluderingskurs, Trenerattest-2023.

Kurset er på torsdager kl. 18:15 til 19:15.

Ta kontakt med kursleder Andreas på aiacovone@yahoo.com send navn, alder og telefonnr. Kurset betales med Vipps 40474688, du kan også betale kontant.