fbpx

TREN for kun 399,-

Hos oss kan du trene for kun kr 399,- pr måned. Ingen bindingstid. Vi har kvalifiserte fysioterapeuter som hjelper deg ved behov.

 


Les mer

GRUPPETRENING

Vi tilbyr flere typer gruppetrening i sal. Timene er tilrettelagt for å passe alle nivåer, men tilpasses også individuelle nivå. Det legges vekt på en trygg gruppepraksis med personlig oppfølging fra instruktør. 


Les mer

FYSIOTERAPI

Fysioterapeuters kunnskapsfelt er kropp, bevegelse og funksjon. Fysioterapeuter har bred kunnskap om bevegelsessystemets oppbygning og funksjon hos frisk og syk og om hvordan fysiske, psykiske og sosiale faktorer bidrar til helse og sykdom.


Les mer

NEVROLOGISK FYSIOTERAPI

En spesialist i nevrologisk fysioterapi har inngående kunnskap om nevrologiske sykdommer i ulike livs- og sykdomsfaser, som grunnlag for å undersøke, vurdere og gjennomføre tilpassede trenings – /behandlingstilbud. Det utføres rehabiliterende og funksjonsoptimaliserende tiltak på individ- og gruppenivå.


Les mer

MANUELLTERAPI

En spesialist i manuellterapi har inngående kunnskap til å undersøke og behandle lidelser i muskel- og skjelettapparatet. En manuellterapeut har grundig differensial diagnostisk kunnskap og jobber kunnskapsbasert med undersøkelse, behandling og rehabilitering av muskel- og skjelettlidelser.

 

 

 


Les mer

PSYKOMOTORISK FYSIOTERAPI

Psykomotorisk fysioterapi retter seg mot bevisstgjøring og endring av spenningstilstandene i kroppen og gir økt fortrolighet og kontakt med egen kropp. Pust og spenningstilstand i muskulatur endrer seg i forhold til hvordan vi har det med oss selv. 


Les mer

MASSASJE

Gi deg selv en behagelig og beroligende massasje hos oss. Massøren benytter ulike berøringsteknikker via huden som kan være avslappende og stimulerende samtidig som du har din egen tid i trygge omgivelser. I en hektisk hverdag er massasje godt for kropp og sjel. 


Bestill time her

TRENINGSVEILEDNING MED FYSIOTERAPEUT

Vi lager skreddesydd treningsprogram, og gjennomgår dette nøye med hver enkelt deltaker.


Les mer

LEIE TRENINGSSAL

Vi tilbyr utleie av flere av våre treningssaler!


Les mer
×

Bestill en time og vi kontakter deg.