fbpx
Yoga på Oppsalklinikken

Yoga på Oppsalklinikken

Kathrine Shepard setter opp nytt yogakurs før sommeren på Oppsaklinikken!

Yogatimene til Kathrine er laget for å gi et pusterom i hverdagen, hvor kroppen styrkes, fleksibilitet og mobilitet økes og mental helse ivaretas, gjennom ulike pusteteknikker og avslapningsøvelser. Timene passer for deg som ønsker å jobbe med både styrke og kondisjon på en skånsom måte og utføres i en dynamisk hatha-vinyasa stil, som vil si at timen har en blanding av ulike flyt-sekvenser og øyeblikk med bruk av statiske yogastillinger. Timene vil inkludere stående, sittende og liggende øvelser, samt pusteøvelser og avspenning på slutten av timen. Disse timene passer for yogier i alle nivåer, så det er ikke nødvendig med tidligere erfaring innen yoga for å kunne delta. Variasjoner for å gjøre øvelsene lettere og/eller vanskeligere vil bli gitt gjennom timene.

Oppstart blir den 6. og 7.mai og kurset går så over 5 ganger, til og med mandag 10. juni og tirsdag 11. mai.

OBS – Uke 21 er det ikke yogatimer grunnet pinsen. Kurset vil ha 2 partier; mandager kl. 18:00 – 19:00 og tirsdager kl. 19:00 – 20:00

Kathrine Shepard er en internajsonalt sertifisert yogalærer som har drevet Akiko Yoga siden 2020. Etter å ha undervist venner og bekjente i flere år, fullførte hun sin offisielle yogalærer-utdannelse RYT 200H i juni 2020 ved AwakeSpace (tidligere RainbowLight Yoga). Siden da har hun undervis sin blanding av hatha- og vinyasa-yoga både i studio og online. Yogatimene til Kathrine er laget for å ivareta både den fysiske kroppen og den mentale helsen til elevene hennes, og fokuserer på å gjøre yoga tilgjengelig for folk i alle aldre, nivåer og livssituasjoner. Ved siden av sin jobb som profesjonell musiker, elsker Kathrine å lære bort de kunstene som ligger hennes hjerte nærme, hvilket er hovedgrunnen til at hun valgte å gjøre en karriere ut av yogapraksisen i 2020. Kathrine er kjent for undervise i inkluderende stil som mange deltakere setter pris på.

Praktisk:

Ha på deg myke klær/treningstøy, som du lett kan bevege deg i. Det finnes yogamatter til utlån, men ta gjerne med egen yogamatte om du har. Ha også med vannflaske for å holde kroppen hydrert gjennom timen. Det finnes tepper til utlån i yoga-rommet vårt, som kan brukes til å polstre knær under timen og/eller under avslappingen på slutten.

Kursdatoer:

Mandager kl. 18:00 – 19:00 – 06.05, 13.05, 27.05, 03.06 og 10.06

Tirsdager kl. 19:00 – 20:00 – 07.05, 14.05, 28.05, 04.06 og 11.06

Møt gjerne opp 10 min før timen starter for å legge ut matten din og gjøre deg klar.

Pris for kurs, 5 ganger: 1100 kr

Drop-in: 240 kr (om det er plass)

OBS – Forhåndspåmelding er pålagt og bindene.

Send navn, alder og telefon til contact@akiko-yoga.com , deretter bekreftes plassen ved å betale med Vipps 94153568 eller vi avtaler at du betaler kursavgiften kontant på første timen (si ifra i din registrerings e-post at du ønsker å betale kontant).

For videre spørsmål, kontakt Kathrine på:

contact@akiko-yoga.com