fbpx
Yoga på Oppsalklinikken

Yoga på Oppsalklinikken

Kathrine Shepard, i samarbeid med Oppsalklinikken vil fra Februar 2023 tilby hatha-vinyasa yoga på tirsdager kl. 19:00 – 20:00. Dette er en yogatime laget for å gi et pusterom i hverdagen, hvor kroppen styrkes, fleksibilitet og mobilitet promoteres og mental helse ivaretas, gjennom ulike pusteteknikker og avslapningsøvelser. Timene passer for deg som ønsker å jobbe med både styrke og kondisjon på en skånsom måte, i en stil som blander statiske yogastillinger og flyt-sekvenser. Timene vil inkludere stående, sittende og liggende øvelser, samt pusteøvelser og avspenning på slutten av timen. Disse timene passer for yogier i alle nivåer, så det er ikke nødvendig med tidligere erfaring innen yoga for å kunne delta. Variasjoner for å gjøre øvelsene lettere og/eller vanskeligere vil bli gitt gjennom timene.

Første kurs starter opp 31. Januar og går over 4 tirsdager, frem til 21. Februar. Dette kurset er en fin mulighet til å se om hatha-vinyasa yoga passer for deg, før lengere kurs blir satt opp mot våren 2023.

Kathrine Shepard er en internajsonalt sertifisert yogalærer som har drevet Akiko Yoga siden 2020. Etter å ha undervist venner og bekjente i flere år, fullførte hun sin offisielle yogalærer-utdannelse RYT 200H i juni 2020 ved AwakeSpace (tidligere RainbowLight Yoga) . Siden da har hun undervis sin blanding av hatha- og vinyasa-yoga både i studio og online. Yogatimene til Kathrine er laget for å ivareta både den fysiske kroppen og den mentale helsen til elevene hennes, og fokuserer på å gjøre yoga tilgjengelig for folk i alle aldre, nivåer og livssituasjoner. Ved siden av sin jobb som profesjonell musiker, elsker Kathrine å lære bort de kunstene som ligger hennes hjerte nærme, hvilket er hovedgrunnen til at hun valgte å gjøre en karriere ut av yogapraksisen i 2020. Kathrine er kjent for undervise i inkluderende stil som mange deltakere setter pris på.

Praktisk:

Ha på deg myke klær/treningstøy, som du lett kan bevege deg i. Det finnes yogamatter til utlån, men ta gjerne med egen yogamatte om du har. Ha også med vannflaske for å holde kroppen hydrert gjennom timen

Kursdatoer:

31. Januar, kl. 19:00 – 20:00 (60 minutter)

7. Februar, kl. 19:00 – 20:00 (60 minutter)

14. Februar, kl. 19:00 – 20:00 (60 minutter)

21. Februar , kl. 19:00 – 20:00 (60 minutter)

Møt gjerne opp kl. 18:50, for å legge ut yogamatten din og komme deg på plass før timen starter kl. 19:00.

Pris for kurs, 4 ganger: 840 kr

Drop-in: 240 kr

OBS – Forhåndspåmelding er pålagt

Send navn, alder og telefon til contact@akiko-yoga.com, deretter bekreftes plassen ved å betale med Vipps 94153568, via PayPal: contact@sylvainemusic.com. Du kan også betale kontant på timen (si ifra i din registrerings e-post at du ønsker å betale kontant).

For videre spørsmål, kontakt Kathrine på:

contact@akiko-yoga.com