fbpx
Yoga på Oppsalklinikken

Yoga på Oppsalklinikken

Yogaundervisningen på Oppsalklinikken med Kathrine Shepard fra Akiko Yoga har ett siste kurs for året 2023, med oppstart den 20. og 21. November! Kurset har 2 partier som vil gå over 5 ganger til og med 18. og 19. Desember. Begge timene er hatha-vinyasa yogatimer som er åpen for yogier innen alle nivå.

Yogatimene til Kathrine er laget for å gi et pusterom i hverdagen, hvor kroppen styrkes, fleksibilitet og mobilitet promoteres og mental helse ivaretas, gjennom ulike pusteteknikker og avslapningsøvelser. Hatha-vinyasa timene blander statiske yogastillinger og flyt-sekvenser og vil inkludere stående, sittende og liggende øvelser, samt pusteøvelser og avspenning på slutten av timen. Disse timene passer for yogier i alle nivåer, så det er ikke nødvendig med tidligere erfaring innen yoga for å kunne delta. Variasjoner for å gjøre øvelsene lettere og/eller vanskeligere vil bli gitt gjennom timene.  

Kurset starter opp 20. og 21. November og har følgende kursdatoer og tidspunkt:  

Parti 1 – Mandager kl. 18:00 – 19:00
Datoer: 20.11, 27.11, 04.12, 11.12 og 18.12

Parti 2 – Tirsdager kl. 19:00 – 20:00 
Datoer: 21.11, 28.11, 05.12, 12.12 og 19.12

Kathrine Shepard er en internajsonalt sertifisert yogalærer som har drevet Akiko Yoga siden 2020. Etter å ha undervist venner og bekjente i flere år, fullførte hun sin offisielle yogalærer-utdannelse RYT 200H i juni 2020 ved AwakeSpace (tidligere RainbowLight Yoga). Siden da har hun undervis sin blanding av hatha- og vinyasa-yoga både i studio og online. Yogatimene til Kathrine er laget for å ivareta både den fysiske kroppen og den mentale helsen til elevene hennes, og fokuserer på å gjøre yoga tilgjengelig for folk i alle aldre, nivåer og livssituasjoner. Ved siden av sin jobb som profesjonell musiker, elsker Kathrine å lære bort de kunstene som ligger hennes hjerte nærme, hvilket er hovedgrunnen til at hun valgte å gjøre en karriere ut av yogapraksisen i 2020. Kathrine er kjent for undervise i inkluderende stil som mange deltakere setter pris på.  

Praktisk: 

Ha på deg myke klær/treningstøy, som du lett kan bevege deg i. Det finnes yogamatter til utlån, men ta gjerne med egen yogamatte om du har. Ha også med vannflaske for å holde kroppen hydrert gjennom timen. Det finnes tepper til utlån i yoga-rommet vårt, som kan brukes til å polstre knær under timen og/eller under avslappingen på slutten.  

Møt gjerne opp 10 min før timen starter for å legge ut matten din og gjøre deg klar.  

Pris for kurs, 5 ganger: 1100 kr  

Drop-in: 240 kr (om det er plass) 

OBS – Forhåndspåmelding er pålagt og bindene.  

Send navn, alder og telefon til contact@akiko-yoga.com, deretter bekreftes plassen ved å betale med Vipps 94153568 eller vi avtaler at du betaler kursavgiften kontant på første timen (si ifra i din registrerings e-post at du ønsker å betale kontant).  

For videre spørsmål, kontakt Kathrine på: contact@akiko-yoga.com